SEARCH AND PRESS ENTER
E-shop. Γιατί χρειάζεστε ένα ;

Τα πλεονεκτήματα ενός e-Shop

Την τελευταία δεκαετία, το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-shop) έχει εξελιχθεί εξαιρετικά και ανταγωνίζεται έντονα τα φυσικά καταστήματα στην αγορά και πώληση.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο στα χέρια ενός ιδιοκτήτη επιχείρησης. Με σωστή χρήση και με τη χρήση όλων των λειτουργιών του μπορεί να προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα. Αυτό θα ενισχύσει την εταιρεία και έτσι θα εδραιώσει τη θέση της στη νέα γενιά εμπορίου.

24ωρη εξυπηρέτηση πελατών

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ενός e-Shop σε σύγκριση με ένα φυσικό κατάστημα, είναι ότι δεν έχει ώρες λειτουργίας. Οι πελάτες μπορούν εύκολα και γρήγορα να αγοράσουν αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμούν.

Πολλοί άνθρωποι εργάζονται περισσότερο από 40 ώρες την εβδομάδα και δεν είναι ασυνήθιστο να βρεθούν χωρίς χρόνο για αναψυχή και ψώνια.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπως αυτές όπου οι σύγχρονοι άνθρωποι πρέπει να καταφεύγουν σε διαδικτυακές αγορές μόνο λόγω της έλλειψης ελεύθερου χρόνου. Τα e-shops είναι συχνά η μόνη λύση για να προμηθευτούν τα απαραίτητα αντικείμενα καθώς και άλλα προϊόντα που μπορεί να θέλουν ή να χρειαστούν.

24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, το e-Shop σας θα παραμείνει ανοιχτό και διαθέσιμο για κάθε πελάτη που ενδιαφέρεται να αγοράσει τα προϊόντα σας. Δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους ανεμπόδιστα και άμεσα χωρίς να περιορίζονται από τα χρονικά πλαίσια.

Παγκόσμια πελατεία

Με ένα e-shop, μπορείτε να στοχεύσετε μια διευρυμένη πελατεία ανεξάρτητα από τις γεωγραφικές παραμέτρους. Σε ένα συμβατικό φυσικό κατάστημα, οι πελάτες προέρχονται από την αντίστοιχη περιοχή στην οποία βρίσκεται το κατάστημα. Δημιουργώντας ένα e-Shop για την επιχείρησή σας, αυτό δεν θα είναι πλέον πρόβλημα για εσάς.

Έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας παγκοσμίως και η επιτυχία σας δεν εξαρτάται από γεωγραφικά κριτήρια και περιορισμούς. Με τη σωστή ανάπτυξη και διαφήμιση του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος, σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε πελάτες από οπουδήποτε στον κόσμο. Ο χρόνος και η απόσταση δεν θα περιορίζουν πλέον τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Προώθηση και παρουσίαση προϊόντων

Η πλειοψηφία των καταναλωτών σήμερα ενημερώνεται για τη διαθεσιμότητα προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου, ακόμη και αν σκοπεύει να πραγματοποιήσει αγορά μέσω φυσικού καταστήματος.

Φανταστείτε πόσο σημαντικό είναι για μια εταιρεία να μπορεί να παρουσιάζει τα προϊόντα της στο διαδίκτυο. Ένα e-Shop θα παρέχει στο κοινό μια ενημερωμένη λίστα προϊόντων καθημερινά, ώστε να μπορεί να επιλέξει αν θα επισκεφθεί ένα φυσικό κατάστημα ή όχι. Ταυτόχρονα, παρέχει στους δυνητικούς πελάτες τη δυνατότητα να αγοράσουν το προϊόν που επιθυμούν απευθείας μέσω διαδικτύου.

Εύκολη διαδικασία αγορών

Ποιος μπορεί να πει όχι σε μια εύκολη αγορά χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθεί με την κυκλοφορία στο δρόμο, τον καιρό, τα πλήθη και τις ουρές στα καταστήματα; Η απάντηση είναι προφανής σε όποιον έχει πραγματοποιήσει ποτέ αγορά μέσω διαδικτύου. Αυτό είναι άλλωστε ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των eShops που επιτρέπουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο να ανθίσει μέσω σύγχρονων και φιλικών προς τον χρήστη πλατφορμών.

Ο καταναλωτής του 2021 στην απίστευτα γρήγορη καθημερινότητά του αναμφίβολα θα επιλέξει το ηλεκτρονικό εμπόριο. Έρευνες δείχνουν ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η μεγαλύτερη τάση και ανάγκη της εποχής μας.

Άνετο, άμεσο, βολικό και χωρίς καμία πίεση, η αγορά και η πώληση μέσω eShop είναι η λύση που περίμεναν χιλιάδες καταναλωτές και επιχειρήσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να προσελκύσετε τους πελάτες σας στο διαδίκτυο είναι απλά να δημιουργήσετε ένα φιλικό προς το χρήστη, γρήγορο και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα για την εταιρεία σας.

Διαφήμιση / Social Media

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την αύξηση της επισκεψιμότητας και την αύξηση των πωλήσεων είναι η διαφήμιση. Το να έχετε ένα eShop δεν αρκεί πλέον, πρέπει να αξιοποιήσετε όλα τα εργαλεία που σας παρέχουν τα ψηφιακά μέσα. Το 2021 ένα eShop χωρίς την κατάλληλη διαφήμιση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα είναι αναποτελεσματικό και αντιπαραγωγικό.

Με τις προσφορές που βασίζονται στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, μπορείτε να προσεγγίσετε νέους καταναλωτές και πελάτες. Ανάλογα με το τι προσφέρετε στον τομέα των διαδικτυακών αγορών, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές καμπάνιες με στόχο την αύξηση της πελατειακής σας βάσης.

Ταυτόχρονα, μέσω πλατφορμών που αναλύουν τις κινήσεις και τη συμπεριφορά των επισκεπτών του eShop σας, μπορείτε να ορίσετε ένα κοινό -στόχο και να δημιουργήσετε συγκεκριμένες καμπάνιες μάρκετινγκ. Με βάση τις προτιμήσεις των πελατών σας, μπορείτε να προγραμματίσετε μελλοντικές εκπτώσεις, συνδυασμούς προϊόντων σε χαμηλότερες τιμές, κωδικούς κουπονιών και άλλες πωλήσεις.

Ένας άλλος λόγος που κάθε επιχείρηση χρειάζεται ένα eShop είναι ότι μέσω αυτού μπορείτε να βελτιώσετε και να επιτύχετε πιο εύκολα την επιτυχημένη διαφήμιση της μάρκας και των προϊόντων σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να προωθήσετε την εταιρεία σας μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία η πλειοψηφία των καταναλωτών σερφάρει καθημερινά.

Είτε πρόκειται για Facebook, Instagram, LinkedIn ή Twitter, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορείτε να δημιουργήσετε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας, αφού μπορείτε να αλληλεπιδράτε άμεσα και να επικοινωνείτε μαζί τους. Μπορείτε να απαντήσετε γρήγορα σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να απαντήσετε στα σχόλιά τους, δημιουργώντας μια άμεση γραμμή επικοινωνίας. Αυτή η διαθεσιμότητα και η προσέγγιση καταδεικνύουν την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια, την οποία οι καταναλωτές εκτιμούν σε κάθε επιχείρηση.

Με λίγα λόγια

Δημιουργώντας το δικό σας eShop μπορείτε να αυξήσετε άμεσα τα ποσοστά επιτυχίας της επιχείρησής σας και να αυξήσετε γεωμετρικά τις πωλήσεις της εταιρείας σας. Με ένα λειτουργικό και υψηλής ποιότητας eShop θα μπορείτε να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις των πελατών σας και ακόμη και να τις ξεπεράσετε. Θα είναι μια επένδυση που θα αναβαθμίσει την επιχείρησή σας και θα σας επιτρέψει να λειτουργήσετε με τους όρους του σημερινού κόσμου. Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει κατακτήσει εδώ και καιρό τη βιομηχανία αγορών και πωλήσεων παγκοσμίως και είναι καιρός να συμμετάσχετε στην τάση. Δείτε εδώ κάποιες από τις δικές μας δημιουργίες.

 

Business card photo created by ijeab – www.freepik.com

All photos and designs are copyrighted ©2021 alpha creative
Proudly powered by alpha creative & Asterios Athanasiathes.